VEM ÄR JAG?

Jag går under namnet MissManic, men mitt riktiga namn är Maria.

Jag föddes 1979 i Björnlunda, Södermanland. Jag växte upp med mamma, pappa och 4 syskon. Syskonen var dock mycket äldre än mig så de flyttade snart hemifrån. När jag var 12 år så separerade mina föräldrar och min mamma flyttade till Gnesta som bara låg 1 mil från Björnlunda.

‘När jag började högstadiet så hamnade jag i Gnesta men jag var hos pappa en hel del också. På grund av mobbing så gick jag ur 9:an med ganska dåliga betyg, så när det var dags för gymnasiet så klarade jag inte av det för mina kärnämnen var så dåliga.

När jag var 25 år så började jag på komvux i Bromölla för att läsa upp grundskolan. Sen hamnade jag på folkhögskola där jag läste upp gymnasiet, något jag klarade med nöd och näppe.. Hade svårt för matten och har det än idag.

Sen jobbade jag inom äldreomsorgen som timanställd i Mjällby där jag bodde då. Sen fick jag ett erbjudande av arbetsförmedlingen om att läsa till undersköterska på komvux i Karlshamn. Det var något jag smått motvilligt började med.

Det visade sig att det var det bästa jag kunde göra, för det var så himla kul och jag fick bevisat för mig att jag Kan plugga! I betygen fanns bara VG och MVG. Något jag aldrig fått innan.

Alla dessa år jag skrivit om så kämpade jag med koncentrationssvårigheter, depression och ångest. Det slutade med att jag blev sjukskriven den 18 januari 2010 och det är jag än idag.

Jag kämpar med mina diagnoser som tex borderline, bipolär typ 2, ADD, PTSD, GAD och OCD.. Livet för mig är riktigt kämpigt och jag kämpar med mitt självskadebeteende och självmordstankar.

Det krävs inte mycket för att jag ska bli helt slut. Så, bloggen är min ventil, jag skriver av mig känslor och tankar och jag är väldigt öppen. Vissa inlägg kommer jag skydda med lösenord och vill ni ha det så kontakta mig på facebook, twitter eller maila mig på

missmanic79@gmail.com

Annonser