Jag kan, jag vill, jag ska

Mycket nytt i livet. Jag ska tydligen borsta tänderna 21:50 och sen få nattmediciner 10 minuter senare. Jag har blivit en marionettdocka blev jag påmind om och det stämmer.

Så jag ska ändra saker i mitt liv… Jag ska vägra medicin så länge jag kan, kul liksom att börja titta på en film som börjar 21 när man bara får se 40 minuter av den. Så vill jag vara uppe till 23 så ska jag vara det. Längre kan jag inte vara uppe då personalen lägger sig då.

Så, jag ska stå på mig mer än jag gör idag.

Sen ska jag börja sköta mina tänder mer än jag gör idag. Ska fortsätta som vegetarian till årsskiftet då det är tänkt att jag ska äta mer veganskt. Detta för hälsan, djuren och miljön.

Jag har varit vegetarian och vegan innan, men latheten i mig gör att jag börjar laga kött ändå. Det är allt jag kan skylla på. Vet inget mer.

Denna gång (som blir den tredje) så Ska jag kämpa på, tänka lite innan jag bryter allt. Äter och dricker allt utom rött kött, ska sen ”fasa ut” ett livsmedel i taget. Just ja, äter inte rött kött eller fågel.

Ska sen plocka bort skaldjur, fisk, mjölk och ägg. Det får ta lite den tid det tar. Men det borde kunna gå ganska fort.

Men redan nu tänker jag, vad äter jag till jul? Falafel, prinsk*rv, kålrot istället för julskinka… Jansson kommer jag att äta, ägg likaså.

Sill också. Men jag ska skriva ner vad jag ska äta så det bara är att handla…

Sen – jag ska köpa en ny sport-bh så jag kan köra ordentligt på gymmet. Kämpa som ett as liksom. Tränade idag men det gick inte bra alls. Men jag svettades lite i alla fall.

Men jag var sugen på att köra cardio, springa på löpbandet och köra crosstrainern. Men dels så strejkade mitt knä, sen hade jag ingen sportbh som ger bra stöd.

Fick en ny av en vän, strl 46-48 men jag fick bara plats med ett bröst… Kändes så surt. Tänk er för tjejer innan ni förstorar brösten!

Nå väl, nu ska jag borsta tänderna och sen ringa efter medicin. Så trött..

Författare: Maria

En kämpe som aldrig ger upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s