Det känns som att jag dör långsamt

Smärtan. Det går att ta på känslan. I torsdags var jag hos min terapeut och vi pratade om mina olika destruktiva metoder, och det gjorde så ont.

Jag kan prata om att jag som liten bankade huvudet i träd, hur jag skar mig första gången då jag var 11 år, hur jag slog med knytnävarna på träd, väggar och hur jag slog mig i magen så hårt jag kunde.

Hur jag tejpade hela kroppen så jag blev blålila. Jag kan skriva att jag skurit mig från att jag var ung fram till idag, och hur jag bränt mig. Jag kan berätta med jävligt mycket skam att jag började självmedicinera min ångest med alkohol. Men det finns alternativ som jag inte berättar om, fram till i torsdags.

Det var då jag berättade, med blicken fastbränd i golvet. Jag berättade det så tyst jag kunde. Men jag berättade.

Sen dess har ångesten varit närvarande. Jag lever på vb medicin som inte hjälper. Jag köper cigg av grannen och jag drömmer om rakblafet… Jag pillar lite på det också… Men jag ska klara mig, men jag kan inte göra mig av med det.

Det ligger där, på en trygg plats… Annars då.. Jag har gjort som de flesta, röstat. Jag väntar spänt på det slutgiltiga resultatet, vem vinner?

Jag hoppas på de rödgröna och jag är rädd för SD då de är så pass kvinnofientliga och har en skev syn på HBTQ+ och då kan jag inte tycka om dom. Sen deras syn på invandrare… Åkesson sa det ju själv, de kommer aldrig att passa in, för de är ju inte svenskar.

Nå väl. Jag orkar inte skriva mer.. Kände mest att jag måste hålla liv i bloggen.. Och ventilera mig lite.

Jag orkar inte mer. Så ligger det till

Författare: Maria

En kämpe som aldrig ger upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s