Lite ditten och datten

Igår beställde jag ett klätterträd till Pepsi, och denna modell var så bra för man fick denna leksak med på köpet.

Brors dotter och sambo hade en sån till deras katt Moses och den var populär, så jag hoppas att det passar till Pepsi.

Annars då.. Skulle gå ner till Flamman idag för att följa med de ut på promenad och jag gick ner och åt frukost där men jag gick innan det var promenaddax för de envisades med att prata om kräk.. Och det är något min fobi inte klarar av.

Men jag funderar på att gå ut på promenad själv.. Gå in där jag vet att Grisrundan börjar och se om jag hittar rundan själv. Men samtidigt så är jag så trött. Gick hem till mamma för att lämna en bok efter Flamman och vi gick en promenad med Kerstins hund Charlie.

När jag kom hem så var det ta hand om disk som gällde samt dricka kaffe. Snart dags att ta medicin, sen får vi se… Vill gå en sväng men vill helst ha sällskap och mamma fixar inte att gå hela Grisrundan.

Förresten, min mamma fick en present av mig igår..

Fast bilden är ljusare i verkligheten så syns den tydligt när man tänder ljuset bakom. Beställde den från en farlig sida… De har en massa fina saker och sånt jag vill ha. Men när jag beställde denna till mamma så köpte jag såna vaxbitar till aromalampor så jag har när min nuvarande tar slut.

Men men… Nu ska jag plocka lite – trots att jag städade igår och det inte finns något att plocka med.. Men jag måste göra något… Fixa soporna och gå och slänga eller något, så det inte blir för mycket. Typ så..

Annonser

Författare: Maria

En kämpe som aldrig ger upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s